- واقعا این مرد قابل احترامه
- چی؟ مسخره می کنی؟
- نه جدی می گم! واقعا باید احترام گذاشت , در خور بیشترین تحسین هاس
- عجب؟
- آره ببین تیمش بیست ساله که داره نتیجه می گیره و اغلب هم خوب بازی می کنه
- آره, می دونی نکته اش چیه؟
- ها؟
- اینه که اگر دقت کردی خیلی به ندرت می شه که منچستر را بدون انگیزه ببینی
- آره با تیم ته جدولی هم با انگیزه بازی می کنن
- خوب البته تو اون بازی ترکیب شاید کمی فرق می کنه
- آره اما بیست سال کم نیست
- ببین این مرد چی تو آستینش داره که می تونه این همه مدت همیشه انگیزه را به بازیکنانش تزریق کنه
- همه اش هم انگیزه نیست دانشش را هم داره
- دقیقا
- اما تو این بازی آخر دیدی جرارلد داشت راه می رفت
- خب برای یه بازیکن پیش میاد مهم اون مربی است بتونه بقیه را طوری رهبری کنه که خوب بازی کنن اتفاقا تو یکی از همین بازیهای اخیر منچستر هم رونالدو سوتی بود که پشت سوتی می داد اما بقیه خوب بازی می کردند
- آره دیگه همین
- خود آلکس فرگوسن گفته برای اینکه تیم ببره باید حداقل هشت نفرتون در حد عالی بازی کنن
- ....
این مکالمه همین چند وقت پیش هنگامی که منچستر صدرنشینی را از لیورپول پس گرفته بود با یکی از رفقای به شدت لیورپولی ام انجام شد.دوستی که با اینکه در بسیاری از نکات عقاید مشترک داریم اما تو این یکی اینطوری شده البته همین که تیم مورد علاقه اش انگلیسی است خودش یه نکته مثبت است.با اینکه گاهی برای بازی های مهم دور هم جمع می شویم اما دیگه بعد از این هم مدت زیاد کل نمی اندازیم اما به هر حال منطق و واقعیات جای خودش را دارد با اینکه زیاد از فرگوسن خوشش نمی اد واقعیات را کتمان نمی کند از طرفی هم می داند که با تمام منچستری بودن از بازی جرارلد خوشم میاد( هرگز شبی که دورهمی با چند نفر دیگه فینال لیورپول - میلان سال 2005 را نگاه می کردیم فراموش نمیکنم)
حالا تنها می خواستم بگم یه مدیر و یا رهبر چی باید داشته باشد که اینطوری بتونه انگیزه را به نفراتش تزریق کنه؟ چه خصوصیات فردی و اجتماعی و همچین چه میزان دانش باید داشته باشد تا بتواند اینگونه در دیگران تاثیر بگذارد؟
درسته که نفرات منچستر بازیکنان خوبی هستند اما کمتر فوق ستاره هستند یعنی کار تیمی و رهبریت در نتیجه گیری بیشترین سهم را داشته است.
.
.
نمی دونم شاید پرسیدن این سوال در ایران که مهد سومدیریت, با مدیران بی مسوولیت, دروغگو,آکنده از عقده و کینه,نا آگاهی مفرط است کمی گزاف بنظر بیاد.
.
.
.
پس یه سوال دیگه می پرسم, مدیران چگونه و از کجا بعمل می آیند؟ مدیران ما محصول چه هستند و مدیران آنها محصول چه؟
جامعه مدیران را می سازد یا مدیران جامعه را؟
مدیریت زیر مجموعه ی فرهنگه ولی چون شرکت های خصوصی باید فقط به فکر کسب نتیجه باشند آن ها باید از هر راهی استفاده کنند بنابراین مدیریت در شرکت خصوصی می تواند از زیر شاخه ی فرهنگی خودش را جدا کند.
پاسخحذفرفیق
پاسخحذفدر حالت نرمال حرفت درسته اما چند نکته را در نظر نگرفتی!
اغلب ادعا می شد که این سومدیریت دولتی ناشی از وضعیت و یا بعبارتی سمت وسوی سیاسی دولت است و یا ناکارآمدی دولت اما من بعین دیده ام که همین وضعیت مدیریت بی کفایت, سطحی,سرشار از عقده و غیره در بخش خصوصی نیز وجود دارد در بخش خصوصی هم شایسته سالاری وجود ندارد.
چرا که سود آوری در ایران نیازی به کار ندارد, بلکه نیازمند کلاشی است.
اینجاس که جمله اولت یعنی مدیریت زیرشاخه فرهنگ است عمومیت بیشتری به خود می گیرد
کریمسون جان نکته ات درسته فقط باید در نظر داشت اینکه شرکت های خصوصی هم از مسیر خودشون منحرف شده اند وجود بیش از اندازه ی رانت و رابطه در جامعه است. اگر این ها کم بشه شرکت های خصوصی چاره ی جز درست عمل کردن نخواهند داشت.
پاسخحذفعزیز دل برادر, بازهم در تایید همان نکته است, وجود رانت و رابطه و فساد منتج از چی است؟
پاسخحذفجدا از بحث مدیریت سر الکس فرگوسن کبیر! تنها علتی که که هنوز به ورزشی یه اسم فوتبال فکر میکنم (به جز تیم آرژانتین البته!) همین منچستر عزیز است .. در صمن فرگوسن به گواهی تاریخ بک دیکتاتور باهوش و تمام عیار است .. از ما گفتن بود!
پاسخحذففرید جون در احساس به فوتبال شریکیم,
پاسخحذفاما در مورد بحث دیکتاتور بودن آلکس ضمن تایید این قضیه حالا یه مورد دیگه پیش می اد
دیکتاتورها خوبن یا بد؟
البته نمی شه تصور کرد که توی تیم فوتبال یا هر تیم ورزشی دیگه دموکراسی و همه پرسی و اینها برقرار باشه!!
ابلیس جون اگر بپذیریم همه جزوی از یک گله هستیم(هستیم دیگه!) تنها راه حل برای رستگاری وجود یک دیکتاتور باهوش است (در هر زمینه ای)... ما هنوز ابله تر از اونیم که بفهمیم جریان چیه .. یه 200 سال دیگه فرصت لازمه تا مثلن صاحب اختیار! باشیم .. یه سرچی در مورد دیالکتیک چپ از منظر اسلاوی ژیژیک بکن .. چیز بسیار جالبی است!(slavoj zizek )
پاسخحذف